Busreis zaterdag 18 augustus 2018

LET OP: GEWIJZIGDE DATUM

Vorig jaar was Agnes met wat tuinvriendinnen een paar dagen in Overijssel/Twente.

In dat weekend vond “rondje tuinen Twente” plaats. Ze hebben die dag enorm genoten van al het moois. Die tuinen willen we u niet onthouden, vandaar dat we nu met de bus naar de mooiste tuinen gaan. In iedere tuin worden we verwend met koffie/thee en iets lekkers erbij.

Omdat het best ver reizen is wordt het een lange dag maar hopelijk gaat u daarna weer voldaan naar huis en heeft u genoten van deze dag.

Hieronder vindt u informatie over de tuinen en het schema van tuinbezoek en overige mededelingen.

Opstappen

De bus staat klaar op het plein bij ons gemeentehuis Lansingerland, vertrekt om 8 uur.

De tuinen

Van 10 uur tot 11.30 uur: tuin Olgarden www.olgarden.nl

Van 12 uur tot 14 uur (lunchpakket opeten): tuin Plantzoentje  www.plantzoentje.nl

Van 14.30 uur tot 16 uur: tuin Haarboershof   www.haarboershof.jouwweb.nl

Van 16.30 uur tot 18 uur tuin Grondig Geniethen  www.grondig-geniethen.nl

Onze laatste tuin ligt in Lochem, waar u wat sterkers wordt aangeboden.

Omdat dit de twintigste keer is dat een busreis door mij/ons georganiseerd wordt, is dat drankje voor onze rekening.

Kosten voor deze dag bedragen voor leden van Groei & Bloei € 42,50, niet leden € 47,50, inclusief (prijzige) entree van de tuinen.

U kunt uw lunchpakket in de tweede tuin op een van de vele zitjes opeten.
Het is misschien handig een extra broodje mee te nemen voor de terugreis.

Aanmelden uiterlijk 9 augustus 2018:

Per mail: info(at)lansingerland.groei.nl ; graag uw telefoonnummer vermelden.

U kunt ook bellen naar Agnes 010-5117016 of Anneliet 010-5112182.

Uw inschrijving is geldig na uw betaling op rek.nr:
     NL68 RABO 0307 4300 49  ten name van KMTP/Groei en Bloei o.v.v. tuinreis.

herfstbladeren
Een hele Tours - Blik op de Tuin 876